Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ “επόμενη μέρα” στον κυπριακό τουρισμό
Ομιλία του προέδρου Α. Βαβλίτη στην ετήσια Γ.Σ. του ΣΤΕΚ

Η “επόμενη μέρα” στον κυπριακό τουρισμό

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου πραγματοποιείται στις 28 Απριλίου, 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα τιμήσει με την παρουσία του και θα…

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου πραγματοποιείται στις 28 Απριλίου, 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα<...> 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα τιμήσει με την παρουσία του και θα προσφωνήσει ο εξοχότατος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Πάνος Εγγλέζος, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Γιώργος Βερνίκος.

Στην ομιλία του με τίτλο “Η επόμενη μέρα”, ο πρόεδρος του ΣΤΕΚ κ. Aκης Βαβλίτης, θα επικεντρωθεί στις κύριες πρωτοβουλίες που είναι επάναγκες να αναληφθούν από τώρα στον τομέα του τουρισμού, με την παράθεση συγκεκριμένων και ουσιαστικών εισηγήσεων για μια ανταγωνιστική και αειφόρο τουριστική πορεία, όταν η οικονομική κρίση που μαστίζει σήμερα την υφήλιο είναι πια παρελθόν.

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΤΕΚ θα παρακαθίσουν υπουργοί, βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων, αξιωματούχοι των τραπεζικών ιδρυμάτων του τόπου, ημικρατικών οργανισμών και εργοδοτικών οργανώσεων, των αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών συνδέσμων του ευρύτερου τομέα ταξιδιών και τουρισμού και των συντεχνιών του τόπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024