Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ «Ημέρα της Ευρώπης» στη Βουδαπέστη

Η «Ημέρα της Ευρώπης» στη Βουδαπέστη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Λεωφόρο της Βουδαπέστης οι εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Ευρώπης». Στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου υπήρχε ευρωπαϊκό περίπτερο, όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Λεωφόρο της Βουδαπέστης οι εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Ευρώπης»<...>.

Στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου υπήρχε ευρωπαϊκό περίπτερο, όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν πληροφοριακό και τουριστικό υλικό από τις 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να γνωρίσουν έτσι τους διάφορους πολιτισμούς και χώρες.

Στις εκδηλώσεις του περασμένου Σαββάτου, που έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας από όλα τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης, παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Μέγκεου, συνοδευόμενος από μέλη της ουγγρικής κυβέρνησης και στελέχη του τουρισμού. Στον κ. Μέγκεου προσέφερε ο διευθυντής ΕΟΤ Ουγγαρίας κ. Θεοδώρου τις καινούργιες εκδόσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και πλούσιο τουριστικό υλικό από τη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024