Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Μάγια Τσόκλη πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2017
Tourism Awards 2017

Η Μάγια Τσόκλη πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2017

Με σύνθημα 'Έχετε κάτι να μοιραστείτε;' τα Tourism Awards 2017 προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις και φορείς που συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος να διεκδικήσουν την ανάδειξή τους στα βραβεία. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Τη θέση της προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards αναλαμβάνει φέτος η δημοσιογράφος κα Μάγια Τσόκλη που αποτέλεσε μέλος της επιτροπής από την πρώτη κιόλας χρονιά διοργάνωσης των βραβείων.

Το όνομά της ταυτίζεται με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία μέσα από τη σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ “Ταξιδεύοντας”, που ξεκίνησαν το 1999 και προβάλλονται ακόμη, τη δημιουργία ταξιδιωτικών περιοδικών, τη συνεργασία της με ποικίλα έντυπα και μέσα.

Αναλαμβάνοντας τη θέση της προέδρου, η κα Τσόκλη δήλωσε σχετικά με τα Tourism Awards: “Μέσα στο ομιχλώδες περιβάλλον των  τελευταίων χρόνων, ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί ένα ηλιόλουστο ξέφωτο. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, οι προκλήσεις κινητοποίησαν τον κλάδο που δείχνει μία πρωτόγνωρη μαχητικότητα, τολμά την καινοτομία, κτίζει συνέργειες, επενδύει στην ποιότητα και την αειφορία, αναδεικνύει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας που επιμένει και δημιουργεί.

Η κριτική επιτροπή των Tourism Awards στέκεται δίπλα σε αυτόν τον –εθνικό, θα’λεγε κανείς- αγώνα, επιβραβεύοντας την αριστεία και τις επιτυχημένες πρακτικές, επιβραβεύοντας ηθικά τις άξιες προσπάθειες, ανεβάζοντας τον πήχη του παρεχόμενου προϊόντος και υποστηρίζοντας τον ευγενή ανταγωνισμό.

Πιστεύω πραγματικά στη σημασία των Tourism Awards, αφού οι βραβευμένες επιχειρήσεις όχι μόνο αποκτούν ένα ακόμη αντικειμενικό και αξιοποιήσιμο παράσημο στη φαρέτρα τους, αλλά λειτουργούν και ενθαρρυντικά, ως πηγή έμπνευσης για τους νεότερους”.

Με σύνθημα “Έχετε κάτι να μοιραστείτε;” τα Tourism Awards 2017 προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις και φορείς που συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος να διεκδικήσουν την ανάδειξή τους στα βραβεία. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, η κριτική επιτροπή εμπλουτίζεται με ειδικούς σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι κ.κ.: Νατάσσα Αντωνοπούλου, υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος Green Key, Κώστας Βογιατζής, ιδρυτής του Yatzer.com, Χρύσα Κακιώρη, Food & Travel Editor Real News και δρ. Μαριάννα Σιγάλα, Professor of Tourism – Director of the Centre for Tourism & Leisure Management University of South Australia.

Τα Tourism Awards διοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024