Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Μαρία Γάτσου νέα γενική διευθύντρια του ΣΕΤΕ
ΣΕΤΕ

Η Μαρία Γάτσου νέα γενική διευθύντρια του ΣΕΤΕ

Σύμβουλος Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αμβράζης.

Σε οργανωτικές αλλαγές προχωρά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων  (ΣΕΤΕ). Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Γιώργος Αμβράζης αναλαμβάνει το ρόλο του συμβούλου Προέδρου. Τη θέση της γενικής διευθύντριας του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει η κα Μαρία Γάτσου, μέχρι σήμερα διευθύντρια Επικοινωνίας.

Η κα Γάτσου εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΕΤΕ το 2018 ως διευθύντρια Επικοινωνίας και τον Σεπτέμβριο 2020 ανέλαβε γενική διευθύντρια του Συνδέσμου. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing Management από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το University of Surrey. Ξεκίνησε την πολυετή πορεία στον κλάδο της επικοινωνίας το 2000. Εντάχθηκε στο δυναμικό της V+O Communication το 2005, όπου και απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία, το real estate, το λιανικό εμπόριο, κ.λπ. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών πλάνων επικοινωνίας (media relations, public/local affairs, κ.λπ.), στην επικοινωνιακή διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και κρίσεων, καθώς και στην οργάνωση εκδηλώσεων μικρής και μεγάλης εμβέλειας.

Ο κ. Αμβράζης ανέλαβε το 2015 τη θέση του γενικού διευθυντή του ΣΕΤΕ και από τον Σεπτέμβριο 2020 έχει καθήκοντα συμβούλου Προέδρου. Από το 2007 ήταν γενικός διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και παράλληλα, από το 2013 έως και το 2018, διοικητικός διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει στα Δ.Σ. οργανισμών (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Οργανισμός Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (EΛΙΝΥΑΕ)), ως εκπρόσωπος των φορέων του τουρισμού και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αθήνας και έχει πολυετή εμπειρία ως στέλεχος διοίκησης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και ομίλους στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024