Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Νομαρχία Ηρακλείου στην τουριστική έκθεση FITUR στη Μαδρίτη
Η Νομαρχία Ηρακλείου έχει την εποπτεία του περιπτέρου όλου του νησιού

Η Νομαρχία Ηρακλείου στην τουριστική έκθεση FITUR στη Μαδρίτη

Η γνωστή τουριστική έκθεση Fitur, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Μαδρίτη της Ισπανίας, αποτελεί τον επόμενο σταθμό των συμμετοχών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σε εκθέσεις του εξωτερικού για την προβολή […]

Η γνωστή τουριστική έκθεση Fitur, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Μαδρίτη της Ισπανίας, αποτελεί τον<...> επόμενο σταθμό των συμμετοχών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σε εκθέσεις του εξωτερικού για την προβολή του Νομού και των προϊόντων του.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1 Φεβρουαρίου 2009 και τα εγκαίνια θα τελέσει σήμερα ο Πρίγκιπας της Ισπανίας, με τη σύζυγό του Λετίθια. Η Νομαρχία Ηρακλείου έχει την εποπτεία του περιπτέρου, όπου συμμετέχουν από κοινού οι τέσσερις Νομαρχίες της Κρήτης, και διανέμει έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό για το νομό. Παράλληλα, προσφέρει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα στους επισκέπτες. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας της έκθεσης θα οργανωθεί στο ελληνικό περίπτερο ειδικό κοκτέιλ για τον Ισπανικό Τύπο.

Στη Μαδρίτη θα βρίσκεται για την προώθηση του νομού, αντιπροσωπεία της Νομαρχίας Ηρακλείου, αποτελούμενη από την αντινομάρχη κα Πόπη Δασκαλάκη, το γενικό γραμματέα κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τοπικών Προϊόντων κα Γιώτα Σταθοπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024