Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Νομαρχία Πειραιά ενημερώνει τους ταξιδιώτες του Αυγούστου
Νομαρχία Πειραιά

Η Νομαρχία Πειραιά ενημερώνει τους ταξιδιώτες του Αυγούστου

Η Νομαρχία Πειραιά θα βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών – καταναλωτών που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τις ενώσεις Καταναλωτών ΚΕΠΚΑ και ΙΝΚΑ, με σύνθημα…

Η Νομαρχία Πειραιά θα βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα<...> των ταξιδιωτών – καταναλωτών που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τις ενώσεις Καταναλωτών ΚΕΠΚΑ και ΙΝΚΑ, με σύνθημα “Διακοπές με… εισιτήριο την ενημέρωση!”.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της Νομαρχίας βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τις 7 το πρωί στο σημείο απόπλου για Κυκλάδες, καθώς και στoν προβλήτα απΆόπου αποπλέουν τα πλοία για Αργοσαρωνικό, προκειμένου να διανείμουν τον πολυσέλιδο οδηγό που εκδόθηκε και φέτος, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που θα αναζητήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το ανανεωμένο σε πληροφοριακό υλικό και εμφάνιση φυλλάδιο, το οποίο ήδη από τις αρχές του Ιουλίου έχει διανεμηθεί σε χιλιάδες επιβάτες της ακτοπλοΐας, περιλαμβάνει τους βασικούς κανόνες για τα καταστήματα εστίασης, απαριθμεί τα προϊόντα των κυλικείων των πλοίων, των οποίων η ανώτερη τιμή προσδιορίζεται από αγορανομική διάταξη, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή μας σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, δίνει πρακτικές συμβουλές για την σωστή προετοιμασία μας πριν την άφιξη στον τόπο των καλοκαιρινών μας διακοπών και ενημερώνει για τα δικαιώματά μας όταν ταξιδεύουμε με το πλοίο και το αεροπλάνο, όπως προκύπτουν από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Επιδίωξη της ενημερωτικής καμπάνιας της Νομαρχίας Πειραιά είναι, και αυτό το καλοκαίρι, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες καταναλωτές να είναι έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι για όσα δικαιούνται, πριν ξεκινήσουν και αφού βρεθούν στον τόπο των διακοπών τους.

Σε δηλώσεις του ο νομάρχης Πειραιά κ. Γιάννης Μίχας, τόνισε: “Με ελέγχους και εκστρατείες ενημέρωσης, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την προστασία των καταναλωτών. Μια προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ, δεν αυξομειώνεται με τις εποχές, είναι συνεπής και συνεχής χειμώνα – καλοκαίρι. Αυτές τις ημέρες της μεγάλης εξόδου από τον Πειραιά προς τα νησιά μας, δίνουμε το παρόν στο μεγάλο λιμάνι για να ενημερώσουμε τους ταξιδιώτες – καταναλωτές για τα δικαιώματά τους. Γιατί στην Νομαρχία Πειραιά η υπόθεση της προστασίας των καταναλωτών δεν πάει διακοπές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024