Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ο. Κεφαλογιάννη στη Βηθλεέμ για θέματα (και προσκυνηματικού) τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Η Ο. Κεφαλογιάννη στη Βηθλεέμ για θέματα (και προσκυνηματικού) τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού μετέβη χθες στη Βηθλεέμ όπου συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής κα Roula Maayah, όπους και συζήτησε θέματα τουρισμού, ενώ εκτενή αναφορά έγινε στον προσκυνηματικό τουρισμό.

Το πολύ καλό κλίμα Ελλάδας – Ισραήλ και η βούληση των δυο λαών για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων τους, επαναβεβαιώθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ισραηλινού προέδρου κ. Shimon Peres με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τελ Αβίβ. Κατά την συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, έγινε συζήτηση εφ’όλης της ύλης. Κυρίως αντηλλάγησαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή, αλλά και την οικονομική κρίση στη χώρα μας.

Επίσης, η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δυο λαούς και εξέφρασε την διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για περαιτέρω συνεργασία των δυο χωρών, επισημαίνοντας τις βαθιές διαθρωτικές αλλαγές που γίνονται στην Ελλάδα.

Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού μετέβη στη Βηθλεέμ όπου συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής κα Roula Maayah. Συζήτησαν θέματα τουρισμού, ενώ εκτενή αναφορά έγινε στον προσκυνηματικό τουρισμό. Η κα Κεφαλογιάννη κάλεσε την κα Maayah να επισκεφθεί την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι κα Κεφαλογιάννη είναι  η πρώτη Ελληνίδα υπουργός που επισκέπτεται τη Βηθλεέμ, μία πόλη της Παλαιστίνης Αρχής, μετά την αναγνώριση της από τον ΟΗΕ με την ιδιότητα του κράτους μη μέλους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024