Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Όλ. Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Jeremy Airons
Τουριστική πολιτική

Η Όλ. Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Jeremy Airons

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Jeremy Airons ήλθε στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προς τιμήν του διάσημου ηθοποιού κ. Jeremy Airons, με αφορμή την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας “Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα” (Night Train to Lisbon). Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήλθε στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η ταινία προβλήθηκε σε ειδική πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η υπουργός Τουρισμού, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα μας, προσωπικότητες του βεληνεκούς του Jeremy Airons με σημαντική προσφορά στην τέχνη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, να επισκέπτονται την Αθήνα και την Ελλάδα. Ιδίως, σε μια κρίσιμη στιγμή όπου έχουμε ανάγκη το φως του πολιτισμού, ως απάντηση στο σκοτάδι της βαρβαρότητας. Καλωσορίζω τον φιλοξενούμενο μας, με την προτροπή να έρθει ξανά και ξανά στην Ελλάδα για να γνωρίσει ακόμα περισσότερες ομορφιές της πατρίδας μας”.

Στη φωτογραφία, ο ηθοποιός Jeremy Irons (αριστερά) με την υπουργό Τουρσμού, κα Όλγα κεφαλλογιάνη και τον σκηνοθέτη της ταινίας ‘Night Train to Lisbon”, Bille August.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024