Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ τουριστική προβολή στο επίκεντρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας
Περιφέρεια

Η τουριστική προβολή στο επίκεντρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της τουριστικής προβολής περιόδου 2012-2015 και ο σχεδιασμός που έχει γίνει για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας περιόδου 2016-2017.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε τουριστική ανάπτυξη και αύξηση της επισκεψιμότητας με τον τουρισμό να αποτελεί αναμφίβολα αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας και της ανάπτυξης της περιοχής.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της τουριστικής προβολής περιόδου 2012-2015 και ο σχεδιασμός που έχει γίνει για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας περιόδου 2016-2017, ενώ θα τεθεί προς ψήφιση η έγκριση σύναψης προγραμματικής συμφωνίας συνεργασίας για την υποστήριξη του σχεδιασμού και υλοποίησης ενός θεσμικού και τεχνολογικού πλαισίου για την ανάπτυξη Ιατρικών – Τουριστικών Προϊόντων σε Εθνικό Επίπεδο.

Η 5η συνεδρίαση, σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε η πρόεδρος του Σώματος κα Αναστασία Τογιοπούλου, πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

Εκτός του απολογισμού της τουριστικής προβολής για τα περασμένα έτη και τον μελλοντικό σχεδιασμό, καθώς και την προγραμματική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και των Εργαστηρίων Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης  Επιχειρηματικής Νοημοσύνης (εΠΣΔΕΝ), Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού (Ερ.Ε.Δο.Λο.Τ.) του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υποστήριξη του σχεδιασμού και υλοποίησης ενός θεσμικού και τεχνολογικού πλαισίου για την ανάπτυξη ιατρικών – τουριστικών προϊόντων σε εθνικό επίπεδο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συζητηθεί και η έγκριση πρότασης προένταξης και χρηματοδότησης έργου με τίτλο “Ολοκλήρωση Περίφραξης για την προστασία των κτιρίων της Πανεπιστημιουπόλεως Πατρών”, προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ (ΣΑΕΠ 001).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024