Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙαπωνία: Σημαντική αρθρογραφία για την Κρήτη

Ιαπωνία: Σημαντική αρθρογραφία για την Κρήτη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για την Ελλάδα στον Ιαπωνικό τύπο με τη δισέλιδη αρθρογραφία με τίτλο ‘Κρήτη, αναζήτηση της υγείας και ομορφιάς στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί’ που περιλαμβάνεται στο τεύχος Ιουλίου 2001, […]

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για την Ελλάδα στον Ιαπωνικό τύπο με τη δισέλιδη αρθρογραφία με τίτλο<...> 'Κρήτη, αναζήτηση της υγείας και ομορφιάς στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί' που περιλαμβάνεται στο τεύχος Ιουλίου 2001, του περιοδικού 'The Immigration Newsmagazine'. Η αρθρογραφία έχει γίνει σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ιαπωνία<.>ς.

Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε το Hellenic News, ένα τετρασέλιδο ένθετο στο επαγγελματικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel Journal που αναφέρεται στην πρόσφατη συμφωνία των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδας-Ιαπωνίας για code-sharing πτήσεις των δύο χωρών, όπως επίσης, και στις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες, και την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γρ. Νιώτη στην Ιαπωνία.

Το Hellenic News αποστέλλεται σε δημοσιογράφους, αδελφές πόλεις της Ιαπωνίας καλλιτέχνες και προσωπικότητες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον και προβάλλουν τη χώρα μας στην Ιαπωνία, καθώς και σε επίλεκτα στελέχη της ταξιδιωτικής αγοράς της Ιαπωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024