Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙδρύθηκε ο Σύλλογος Housekeepers Ελλάδος

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Housekeepers Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι διαδικασίες ίδρυσης του Συλλόγου Housekeepers Ελλάδος. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της κ. Βάνιας Κάμτσιου, που ειδικεύεται σε θέματα Housekeeping και εργάζεται ως Operations […]

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι διαδικασίες ίδρυσης του Συλλόγου Housekeepers Ελλάδος<...>. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της κ. Βάνιας Κάμτσιου, που ειδικεύεται σε θέματα Housekeeping και εργάζεται ως Operations & Training Manager στην συμβουλευτική και εκπαιδευτική εταιρία GoldAxia SA.

Ο Σύλλογος Housekeepers Ελλάδος είναι ο πρώτος σύλλογος ο οποίος αποσκοπεί να ενώσει τις Housekeepers και τους βοηθούς αυτών από όλα τα σημεία της χώρας μας (ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 1000 άτομα) και να μεταφέρει τη τεχνογνωσία, την εμπειρία, τις σύγχρονες εξελίξεις με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών από τα τμήματα Housekeeping αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των μελών του.

Ο Σύλλογος Housekeepers Ελλάδος στόχο έχει με την υποστήριξη και συμπαράσταση όλων των ξενοδόχων και των φορέων του τουρισμού να συνδράμει στην αποτελεσματικότερη ενδυνάμωση των Housekeepers σε όλη την Ελλάδα και κατ` επέκταση στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της λειτουργικότητας των μονάδων φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024