Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙκανοποίηση του ΣΕΤΕ για την επιλογή της Eurobank να ενισχύσει τις τουριστικές επιχειρήσεις
Ο τουρισμός ένας από τους βασικούς άξονες δράσεις της τράπεζας

Ικανοποίηση του ΣΕΤΕ για την επιλογή της Eurobank να ενισχύσει τις τουριστικές επιχειρήσεις

Ο ΣΕΤΕ εκφράζει ικανοποίηση για την επιλογή της Eurobank να αναδείξει τον τουρισμό ως ένα από τους βασικούς άξονες δράσεις της, για την ενίσχυση των επενδύσεων και του εξαγωγικού προσανατολισμού της ελληνικής οικονομίας…

Ο ΣΕΤΕ εκφράζει ικανοποίηση για την επιλογή της Eurobank να αναδείξει τον τουρισμό ως ένα<...> από τους βασικούς άξονες δράσεις της, για την ενίσχυση των επενδύσεων και του εξαγωγικού προσανατολισμού της ελληνικής οικονομίας.

Η ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας θα λειτουργήσει καθοριστικά για την ομαλή έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση και θα την προετοιμάσει για τον επόμενο ανοδικό κύκλο της οικονομίας. H Eurobank, μέλος του ΣΕΤΕ από το 1999, αντιλαμβανόμενη τη σημαντικότητα του τουρισμού, δρομολογεί σειρά ενεργειών, χρηματοδότησης της ποιοτικής τουριστικής βιομηχανίας και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Ο ΣΕΤΕ, έχοντας ταυτόσημη προσέγγιση με αυτή της Eurobank για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και κοινωνία, αφενός θα στηρίξει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αφετέρου προετοιμάζει ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση, τις οποίες θα ανακοινώσει πολύ σύντομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023