Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για τη σύνδεση της οικονομίας της φιλοξενίας με την οικονομία της παραγωγής, στο Ηράκλειο
Ημερίδες

Ημερίδα για τη σύνδεση της οικονομίας της φιλοξενίας με την οικονομία της παραγωγής, στο Ηράκλειο

Στην ημερίδα θα αναδειχθεί η σημασία της ουσιαστικής σύνδεσης των δυο σημαντικότερων κρίκων της εγχώριας Οικονομίας, αυτού της φιλοξενίας και της παραγωγής.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Σύνδεση της οικονομίας της Φιλοξενίας με την οικονομία της Παραγωγής”, που πραγματοποείται σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην ημερίδα θα αναδειχθεί η σημασία της ουσιαστικής σύνδεσης των δυο σημαντικότερων κρίκων της εγχώριας Οικονομίας, αυτού της φιλοξενίας και της παραγωγής. Η αυτονόητη αλληλεπίδρασή τους έχει πολλαπλά και πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και οικονομία αφού επιδρά θετικά στο ισοζύγιο της χώρας αλλά και στην καθιέρωση της ελληνικής ταυτότητας της φιλοξενίας στους επισκέπτες της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν η υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. Ομιλητές της ημερίδας είναι ο καθηγητής Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Μπάλτας, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, διευθυντής Εξαγωγών & Μάρκετινγκ, μέλος ΔΣ της Agrino, κ. Άγις Πιστιόλας, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, μέλος ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, CEO της Vitex, κ. Αρμόδιος Γιαννίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της We do local, κ. Δημήτριος Μ. Καλαϊτζιδάκης.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, διευθύνων σύμβουλος της Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Χορηγοί της ημερίδας είναι το ξενοδοχείο Aquila Atlantis και η εταιρεία Vitex και υποστηρικτής το “We do local”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024