Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗμερίδα για τις νέες νομοθετικές εξελίξεις στον τουρισμό
Ημερίδες

Ημερίδα για τις νέες νομοθετικές εξελίξεις στον τουρισμό

Η ημερίδα 'Νέες νομοθετικές εξελίξεις στον Τουρισμό' απευθύνεται σε διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και σε δημοσιογράφους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα γύρω από το θεσμικό περιβάλλον του τουριστικού τομέα.

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των παροχών στον τουρισμό, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης οργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη  ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Νέες νομοθετικές εξελίξεις στον Τουρισμό”.

Η ημερίδα απευθύνεται σε διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και σε δημοσιογράφους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα γύρω από το θεσμικό περιβάλλον του τουριστικού τομέα.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι κ.κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας- Θράκης, Αγνή Χριστίδου, διευθύντρια Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Απόστολος Παλακίδης, μέλος Δ.Σ. του HAPCO. Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση προκειμένου να τεθούν οι νέες βάσεις από τους επαγγελματίες του τουρισμού για τη βελτίωση και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024