Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή“In Love with Greece” από τη Travel Massive Athens Event
Προώθηση προορισμού

“In Love with Greece” από τη Travel Massive Athens Event

Το Hard Rock Cafe Athens υποστηρίζει τη βραδιά 'In Love with Greece, που διοργανώνει στο χώρο της η Travel Massive Athens Events την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, το Hard Rock Cafe Athens φιλοξενεί στο χώρο του την εκδήλωση “In Love with Greece” που διοργανώνει η Travel Massive Athens Event. Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον τουρισμό και είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό είναι προσκεκλημένοι σε ένα μοναδικό χώρο, στο ιστορικό κέντρο, για να μοιραστούν την αγάπη τους για την πόλη που ζουν και δρουν, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν ιδέες και κυρίως θετική ενέργεια.

Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι ο κ. Παναγιώτης Φιλίππου, βραβευμένος με Gold Award στο Los Angeles International Film Festival για τη δημιουργία του φιλμ ”Greek Skies” και το TripInView, η παγκόσμια καινοτόμα εφαρμογή που παρουσιάζει γεωδαιτημένες φωτογραφίες και βίντεο από ελικόπτερο ολόκληρων των ακτογραμμών μας, συνοδευμένες από χρήσιμες πληροφορίες για κάθε προορισμό και αυθεντική μουσική επένδυση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024