Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΙσχύς εν τη ενώσει για τον καθορισμό του παλιού λιμένα Σκιάθου
Δήμος Σκιάθου

Ισχύς εν τη ενώσει για τον καθορισμό του παλιού λιμένα Σκιάθου

Το Skiathos Diving Center, ο εκπαιδευτής καταδύσεων κ. Παναγιώτης Διολέττας και η ομάδα του σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου και το Λιμενικό Σώμα Σκιάθου καθάρισαν το βυθό του παλιού […]

Το Skiathos Diving Center, ο εκπαιδευτής καταδύσεων κ. Παναγιώτης Διολέττας και η ομάδα του σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου και το Λιμενικό Σώμα Σκιάθου καθάρισαν το βυθό του παλιού λιμανιού του νησιού, την Κυριακή<...>20 Απριλίου 2008. Η αγάπη προς το φυσικό περιβάλλον και η σημαντικότητα της διατήρησης της φυσικής ομορφιάς των θαλασσών ένωσε αυτούς τους τρεις φορείς του νησιού και τον απλό κόσμο της Σκιάθου, με στόχο την καθαριότητα του βυθού του λιμένα της Σκιάθου.

Ο καθαρισμός του βυθού του Παλιού Λιμένα Σκιάθου γινόταν από εθελοντές αυτοδύτες, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου Σκιάθου μαζί με εθελοντές κατοίκους και τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη ανέβαζαν τα άχρηστα αντικείμενα από το βυθό και τα φόρτωναν στα φορτηγάκια του Δήμου για να τα μεταφέρουν στην περιοχή εναπόθεσης απορριμμάτων. Το Λιμενικό Σώμα Σκιάθου έστειλε λιμενικό σκάφος για τη περιφρούρηση του χώρου και ο Αντιδήμαρχος Σκιάθου κ. Διολέττας Δημήτρης μαζί με τον κ. Σπύρο Τζούμα, υπάλληλο του Δήμου Σκιάθου, συντόνιζαν την όλη προσπάθεια.

Ανάμεσα στους εθελοντές αυτοδύτες ήταν ο κ. Γιώργος Διολέττας, ο κ. Νικόλαος Σαρρής, ο κ. Μιχάλης Σπανοδήμος, ο κ. Γιώργος Καραφέλας, ο κ. Μάκης Πασχαλίδης, ο κ. Σταύρος Γεωργίου, ο κ. Δημήτρης Χαλκιάς, ο κ. Γιάννης Βούλγαρης και ο κ. Παναγιώτης Διολέττας.

Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια ανέφεραν ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για τη φυσική κληρονομιά του τόπου μας και να δραστηριοποιούμαστε για την προστασία της και η εθελοντική προσφορά του κάθε πολίτη είναι προϋπόθεση για την καλύτερη ποιότητα ζωής, για την πρόοδο και την ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024