Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςITS 2006: Το αποτέλεσμα συσπείρωσης δυνάμεων στο πεδίο του τουρισμού
Χτες τα εγκαίνια από την Πετραλιά

ITS 2006: Το αποτέλεσμα συσπείρωσης δυνάμεων στο πεδίο του τουρισμού

Ως μια χειροπιαστή απόδειξη επιτυχίας για τον ελληνικό τουρισμό, μέσα από την καλή συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων, παρομοίασε τη διεξαγωγή της 1ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού International Tourism Salon Athens 2006 η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Ως μια χειροπιαστή απόδειξη επιτυχίας για τον ελληνικό τουρισμό, μέσα από την καλή συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων, παρομοίασε τη διεξαγωγή της 1ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού International Tourism Salon Athens 2006<...>η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στη χτεσινή εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης, κάνοντας λόγο για εντυπωσιακή συσπείρωση δυνάμεων στο πεδίο του τουρισμού. Σημειώνεται ότι η ITS πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη όλων των φορέων του τουρισμού της χώρας.

Στόχος του υπουργείου, όπως ανέφερε η κυρία Πετραλιά είναι “η έκθεση να αποτελεί κάθε χρόνο το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο” και παράλληλα “κάθε χρόνο να διακρίνεται από μία αμείωτη διεθνή ακτινοβολία και να συμβάλλει καθοριστικά στον αυξανόμενο δυναμισμό του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς”.

Στην ομιλία της η υπουργός παρουσίασε τις δράσεις της νέας στρατηγικής για τον ελληνικό τουρισμό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα των επενδύσεων και των προγραμμάτων της Δ’ Προγραμματικής Περιόδου, στην οποία ο τουρισμός θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο από οποιαδήποτε άλλη του παρελθόντος. Σχετικά ανέφερε η υπουργός τα εξής: “Η επαγγελματική προβολή και διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού στις αγορές του εξωτερικού δεν έχει προηγούμενο. Οι κρατικές πρωτοβουλίες για τη διαρκή αναβάθμιση και τη θωράκιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι για πρώτη φορά τόσο ουσιαστικές, σοβαρές και οργανωμένες. Οι ρυθμίσεις που προωθούμε για την αξιοποίηση της κρατικής τουριστικής περιουσίας δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι για πρώτη φορά θα λάβουν χώρα αλλαγές που θα απελευθερώσουν μια σειρά από νέες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης σε όλη τη χώρα, συμβάλλοντας ενεργά στην ισόρροπη ανάπτυξη”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024