Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση#JobDay Τουρισμού από το Skywalker.gr στις 4 Μαρτίου 2022, σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Τουριστική απασχόληση

#JobDay Τουρισμού από το Skywalker.gr στις 4 Μαρτίου 2022, σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων.

Για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας στη διά ζώσης “σκηνή”, το Skywalker.gr, επανέρχεται με ένα ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στα καινούργια δεδομένα #JobDay Τουρισμού.

Πρόκειται για μια δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιρειών του κλάδου του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό. Και αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό των δύο πόλεων να διεκδικήσει μια θέση εργασίας στον δυναμικό αυτό χώρο.

Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στον Πολυχώρο “WE”. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η 4η Μαρτίου 2022 και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-15:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Αθηναίων, της Ένωσης Ξενοδοχείων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων.

Οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #Jobday Τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιρειών και να περάσουν από συνέντευξη εργασίας.
  • Να μιλήσουν προσωπικά με εξειδικευμένο σύμβουλο για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
  • Να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα εναρμονισμένα με τα νέα δεδομένα.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024