Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚ. Μαρκόπουλος: Aναγκαιότητα να επιλυθεί οριστικά το θέμα της βίζα με τις ΗΠΑ
Συνάντηση του υπουργού με Ελληνοαμερικάνα βουλευτή και τον Αμερικανό πρέσβη στη Αθήνα

Κ. Μαρκόπουλος: Aναγκαιότητα να επιλυθεί οριστικά το θέμα της βίζα με τις ΗΠΑ

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστα Μαρκόπουλου, της κας Ντίνα Τίτους, βουλευτή των δημοκρατικών από την Πολιτεία της Nevada (USA) και επίσημη εκπρόσωπο της αμερικανικής κυβέρνησης, καθώς και του Αμερικανού πρέσβη, κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, πραγματοποιήθηκε στο…

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κώστα Μαρκόπουλου, της κας Ντίνα Τίτους, βουλευτή των δημοκρατικών από την<...> Πολιτεία της Nevada (USA) και επίσημη εκπρόσωπο της αμερικανικής κυβέρνησης, καθώς και του Αμερικανού πρέσβη, κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο τουριστικής Ανάπτυξης. Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκαν ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος με έμφαση στις προοπτικές της περαιτέρω ανάπτυξης τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ενόψει και των προωθητικών διαφημιστικών ενεργειών της Ελλάδας που είναι σε εξέλιξη και έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στις ΗΠΑ. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της κας Τίτους για να επισκεφθεί τις ΗΠΑ. Ο κ. Μαρκόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα να επιλυθεί οριστικά το θέμα της βίζα, εξέλιξη που όπως είπε θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η κα Τίτους δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην Ελλάδα, όχι μόνο διότι εκπροσωπώ την αμερικανική κυβέρνηση αλλά και επειδή η μητέρα μου είναι Ελληνίδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη διεξαγωγή αυτής της συνάντησης, διότι οι δυο χώρες μοιράζονται κοινές δημοκρατικές αρχές, κουλτούρα, παράδοση και είναι αρκετά σημαντική η προώθηση του τουρισμού μεταξύ τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024