Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαταγγελία στην ΑΔΕΔΥ από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Τουρισμού
Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Καταγγελία στην ΑΔΕΔΥ από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Τουρισμού

Έχει δρομολογηθεί η διαδικασία της νομικής κατάρριψης των κυβερνητικών αποφάσεων 'σε σχέση με τις 'αξιολογήσεις' που οδηγούν σε απολύσεις', όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης παρευρέθηκαν στην σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ με τα Πρωτοβάθμια σωματεία και τις ομοσπονδίες τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Μετά από την κατάθεση σχετικών  προτάσεων -μεταξύ των οποίων και του Συλλόγου- ανακοινώθηκε από το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία της νομικής κατάρριψης των κυβερνητικών αποφάσεων σε σχέση με τις “αξιολογήσεις” που οδηγούν σε απολύσεις.

Σε ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι του υπουργείου αναφέρουν: “Σε έκτακτο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε χθες, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η τοποθέτηση της προέδρου του συλλόγου στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, η οποία της ανακοινώθηκε προφορικά, παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο έχει αιτηθεί την μετάθεσή της σε άλλη Διεύθυνση του υπουργείου.

Το ίδιο αίτημα έχει υποβληθεί και από άλλους συναδέλφους χωρίς ωστόσο να έχει ικανοποιηθεί μέχρι σήμερα. Αντίθετα, ικανοποιήθηκε άμεσα αντίστοιχο πρόσφατο αίτημα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ελέγχου Καζίνο και μέσα από διαδικασία που δε γνωστοποιήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους”.

Με το σκεπτικό ότι η εν λόγω ενέργεια ενέχει -μέχρι αποδείξεως του εναντίον- σκοπιμότητα από μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε την καταγγελία αυτής της “εξαίρεσης”, που στόχο έχει την παρεμπόδιση λειτουργίας και την αποδυνάμωση του συλλογικού μας οργάνου σε αυτήν τη χρονική στιγμή.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η υποβολή σχετικής καταγγελίας στην ΑΔΕΔΥ για την άμεση παρέμβασή της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024