Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚατάληψη κτιρίου της διοίκησης των Ο.Α. από τα Σωματεία Τεχνικών της εταιρίας
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας

Κατάληψη κτιρίου της διοίκησης των Ο.Α. από τα Σωματεία Τεχνικών της εταιρίας

Καταγγέλοντας την ταχύρρυθμη κατεδάφιση της Ολυμπιακής Αεροπορίας τα Σωματεία Τεχνικών της κατέλαβαν χτες το πρωί το κτίριο της Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, στα πλαίσια του αγωνιστικού Προγράμματος Δράσης τους. Οι […]

Καταγγέλοντας την ταχύρρυθμη κατεδάφιση της Ολυμπιακής Αεροπορίας τα Σωματεία Τεχνικών της κατέλαβαν χτες το πρωί το κτίριο της Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, στα πλαίσια του αγωνιστικού Προγράμματος Δράσης τους. Οι άνθρωποι<...>της Διοίκησης, ανέφεραν τα Σωματεία σε σχετική τους ανακοίνωση “βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μικραίνοντας το στόλο, εγκαταλείποντας προορισμούς (slots), κάνοντας την εταιρία αναξιόπιστη, καταστρέφοντας την οικονομικά”.

“Οι «φερέλπιδες» Μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα, που η Κυβέρνηση έφερε για να διοικήσουν την Ο.Α.”, πρόσθεσαν “φιλοδοξούν μέσα σε λίγους μήνες να γκρεμίσουν ότι οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δημιούργησαν εδώ και 50 χρόνια. Την ώρα που εμείς αντιδρούμε χωρίς καν μία (1) ώρα απεργίας για να μην ταλαιπωρήσουμε τους επιβάτες, αυτοί βίαια διώχνουν τον Έλληνα πολίτη, που παρά τα σχέδιά τους, συνεχίζει να στηρίζει τον εθνικό αερομεταφορέα”.

Απευθυνόμενα προς το επιβατικό κοινό, τα Σωματεία εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίσταται από την πολιτική της Κυβέρνησης, ενώ παράλληλα το κάλεσαν να συνεχίσει να στηρίζει τον δημόσιο εθνικό αερομεταφορέα, ο οποίος με ασφάλεια ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

“Όσο η Κυβέρνηση και οι Διοικήσεις της Ο.Α συνεχίζουν να καταστρέφουν με τις πράξεις και παραλείψεις τους την Εταιρία, εμείς θα κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις” προειδοποίησαν τα Σωματεία εργαζομένων, επισημαίνοντας πως θα αγωνισθούν, ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και να εξασφαλιστεί η λειτουργίας μιας δημόσιας Ο.Α., που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του επιβατικού κοινού.

Απαιτούμε το σταμάτημα της πολιτικής καταστροφής και ξεπουλήματος της Ο.Α. με άμεση απομάκρυνση αυτών, που υλοποιούν αυτή την πολιτική καταλήγει η ανακοίνωση των Σωματείων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024