Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ
Ανανεώνονται οι συμβάσεις τους και γίνεται δυνατή η επαναπρόσληψή τους από το Νοέμβριο 2009

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Κατέθεσα σήμερα στη Βουλή την τροπολογία που είχα ανακοινώσει. Σύμφωνα με αυτή: – Πρώτον, θα προχωρήσει άμεσα η πληρωμή όλων […]

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Κατέθεσα σήμερα στη Βουλή την τροπολογία που είχα ανακοινώσει. Σύμφωνα με<...> αυτή:

– Πρώτον, θα προχωρήσει άμεσα η πληρωμή όλων των δεδουλευμένων όσων συμβασιούχων δεν είχαν πληρωθεί λόγω της κατάργησης του ειδικού λογαριασμού το Νοέμβριο του 2008. Στο μέτρο αυτό εντάσσονται, όχι μόνον οι συμβασιούχοι της Ακρόπολης, αλλά και οι συμβασιούχοι όλων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας.
– Δεύτερον, ανανεώνονται οι συμβάσεις τους για το χρόνο που ξεκίνησε πέρυσι το Νοέμβριο, μέχρι και το φετινό Νοέμβριο.
– Τρίτον, γίνεται δυνατή η επαναπρόσληψή τους από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι και το Νοέμβριο του 2010, κατ`εξαίρεση και παρά το ότι οι συμβάσεις τους θα έχουν υπερβεί το χρονικό όριο των 24 μηνών.

Το κόστος της ρύθμισης ανέρχεται σε 10 περίπου εκατ. ευρώ. Η Κυβέρνηση θεωρεί τη ρύθμιση έντιμη, δίκαιη και γενναία, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024