Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΚατσιματίδης-Νικητιάδης: Πρόσκληση στο ζεύγος Κλίντον για διακοπές στη Δωδεκάνησο

Κατσιματίδης-Νικητιάδης: Πρόσκληση στο ζεύγος Κλίντον για διακοπές στη Δωδεκάνησο

Τον Μπίλ Κλίντον και τη σύζυγό του Χίλαρυ, κάλεσαν να επισκεφθούν τη Δωδεκάνησο για τις διακοπές τους ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, κ. Τζων Κατσιματίδης και ο Δωδεκανήσιος Πολιτικός, κ. Γ. Νικητιάδης, […]

Τον Μπίλ Κλίντον και τη σύζυγό του Χίλαρυ, κάλεσαν να επισκεφθούν τη Δωδεκάνησο για τις διακοπές τους ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, κ. Τζων Κατσιματίδης και ο Δωδεκανήσιος Πολιτικός, κ. Γ. Νικητιάδης, που βρέθηκε<...>στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Τουρισμός: δώδεκα θέσεις – Δωδεκάνησα: δώδεκα όνειρα».

Ο κ. Κατσιματίδης που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Υόρκη, ήταν ένας εκ των παρουσιαστών του βιβλίου του κ. Νικητιάδη στην παρουσίαση που έγινε πριν λίγες μέρες από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενος ο κ. Κατσιματίδης την ευκαιρία προβολής της Δωδεκανήσου, κάλεσε τον κ. Νικητιάδη να τον συνοδεύσει για να προσκαλέσουν μαζί το ζεύγος Κλίντον στα όμορφα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Στη συνάντηση που έγινε το ίδιο βράδυ στο ξενοδοχείο Σέρατον στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια δεξίωσης σε πολύ στενό κύκλο για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της κυρίας Κλίντον, ο κ. Νικητιάδης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Κλίντον, την προσκάλεσε μαζί με τον κ. Κατσιματίδη να επισκεφθούν τα νησιά του Αιγαίου μόλις βρουν ευκαιρία για διακοπές.

Η κυρία Κλίντον ευχαρίστησε για την πρόσκληση που υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει όταν θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Όπως είναι γνωστόν, η κυρία Χίλαρυ Κλίντον, Γερουσιαστής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στην Αμερικανή Γερουσία, διεκδικεί ήδη το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2008. Η επιλογή των υποψηφίων του δημοκρατικού κόμματος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2008, που θα έχουν τελειώσει οι προκριματικές εκλογές των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024