Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚεφαλογιάννης: `Αμεσα θα προχωρήσει η επέκταση της 6ης προβλήτας του Ο.Λ.Θ.

Κεφαλογιάννης: `Αμεσα θα προχωρήσει η επέκταση της 6ης προβλήτας του Ο.Λ.Θ.

“`Αμεσα θα προχωρήσει η επέκταση της έκτης προβλήτας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, καθώς η λύση για τη χρηματοδότηση τηςέχει εξευρεθεί”, όπως δήλωσε χτες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής […]

“`Αμεσα θα προχωρήσει η επέκταση της έκτης προβλήτας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, καθώς η λύση για τη χρηματοδότηση της<...>έχει εξευρεθεί”, όπως δήλωσε χτες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο λιμάνι, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα του υπουργείου, κ. Ιωάννη Τζωάννο, το γενικό γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ, κ. Γιώργο Βλάχο, καθώς και από τον κεντρικό λιμενάρχη, κ. Β. Τσέτουρα, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, συναντήθηκε στο λιμάνι με τον πρόεδρο του Ο.Λ.Θ., κ. Χρ. Κουτίτα, τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Ι. Τσάρα, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, ενώ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “το Χρηματοδοτικό Πρωτόκολλο, το οποίο έχει υπογραφεί με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα δώσει τη δυνατότητα, τόσο στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, όσο και στα υπόλοιπα λιμάνια της χώρας, τα οποία είναι ανώνυμες εταιρίες, να υλοποιήσουν το επενδυτικό τους πρόγραμμα”, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία κατάθεσης ώριμων και τεκμηριωμένων τεχνικά και οικονομικά προτάσεων και από τις εταιρίες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, εκτός από το θέμα της επέκτασης της 6ης προβλήτας, τέθηκαν επίσης και θέματα που απασχολούν την εταιρία και αφορούν στα έργα λιμενικής υποδομής, στις επιπτώσεις της υποθαλάσσιας αρτηρίας και στα αντισταθμίσματα που δίδονται στην Ο.Λ.Θ. Α.Ε., καθώς και άλλα θέματα σημαντικά για τη λειτουργία της εταιρίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο των Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρίας, οι οποίοι εξέθεσαν τις απόψεις και τα αιτήματά τους αναφορικά με τα προβλήματα του κλάδου τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024