Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚΙΝ.ΑΛ.: 'Η Κυβέρνηση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση των ξενοδοχείων'
Τουριστική πολιτική

ΚΙΝ.ΑΛ.: 'Η Κυβέρνηση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση των ξενοδοχείων'

Μέτρα στήριξης χρειάζονται και τα ξενοδοχεία που λειτουργούν εποχικά και αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας.

Ο βουλευτής Κιλκίς και υπέυθυνος ΚΤΕ Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, σε δήλωσή του τόνισε ότι τα ξενοδοχεία, στην πραγματικότητα θα αναγκαστούν να κλείσουν λόγω των μέτρων καραντίνας και της επακόλουθης χαμηλής ζήτησης και για το λόγο αυτό η Κυβέρνηση οφείλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωσηή τους και των θέσεων εργασίας.

“Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από την καραντίνα του Νοεμβρίου. Εκτός ευνοϊκών ρυθμίσεων αναστολής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων μένουν τα ξενοδοχεία, αφού δεν κλείνουν με κυβερνητική εντολή, αν και στην πραγματικότητα θα αναγκαστούν να το πράξουν λόγω των μέτρων καραντίνας και της επακόλουθης χαμηλής ζήτησης. Πώς μπορούν άραγε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους χωρίς έσοδα;” λέει ο κ. Φραγγίδης.

“Μέτρα στήριξης χρειάζονται όμως και τα ξενοδοχεία που λειτουργούν εποχικά και αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας. Έστω και τώρα, η Κυβέρνηση οφείλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024