Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλειστή η Ακρόπολη την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου
Πολιτισμός

Κλειστή η Ακρόπολη την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Στάση εργασίας πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΟΕ – ΥΠΠΟ ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εκτάκτων συναδέλφων τους, όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση.

Στάση εργασίας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 για τον χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκηρύσσει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΟΕ – ΥΠΠΟ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: “Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καλεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους στο ΥΠ.ΠΟ.Α. να συμμετέχουμε μαζικά την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Παλλαϊκό – Παναγροτικό Συλλαλητήριο, υλοποιώντας την απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλοι μαζί, μέσα από τον κοινό αγώνα, να αποτρέψουμε τη ψήφιση του αντιασφαλιστικού Νομοσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εδώ και έξι χρόνια εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. στη χώρα μας”.

Ακόμη, η Ομοσπονδία τονίζει ότι συμπαρίσταται “στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι έκτακτοι συνάδελφοι που εργάζονται με το καθεστώς των προσωρινών δικαστικών αποφάσεων (ασφαλιστικά μέτρα) εδώ και πολλά χρόνια για να παραμείνουν στην εργασία τους.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ.Α. να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με νομοθετική ρύθμιση για την τακτοποίηση τους και να σταματήσει το κυνηγητό εργαζομένων, μέσω δικαστηρίων, που προσφέρουν απαραίτητη για το έργο του Υπουργείου Εργασίας, στον τομέα της φύλαξης Αρχαιοτήτων με τα τεράστια κενά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024