Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚοντά στους κατοίκους της Ηλείας ο Σπύρος Σπυρίδωνας
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κοντά στους κατοίκους της Ηλείας ο Σπύρος Σπυρίδωνας

Διήμερη επίσκεψη σε πυρόπληκτους δήμους του Νομού Ηλείας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σπύρος Σπυρίδων, επιθεωρώντας την πορεία των έργων αποκατάστασηςτων καταστροφών που προκάλεσαν […]

Διήμερη επίσκεψη σε πυρόπληκτους δήμους του Νομού Ηλείας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σπύρος Σπυρίδων, επιθεωρώντας την πορεία των έργων αποκατάστασης<...>των καταστροφών που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές.

Στον Δήμο Πύργου, όπου έχει μεταφέρει το γραφείο του για τον αμεσότερο συντονισμό της υλοποίησης του Σχεδίου Ανασυγκρότησης για την Ηλεία, ο κ. Σπυρίδων συναντήθηκε το Σάββατο με υπηρεσιακούς παράγοντες. Την Κυριακή επισκέφθηκε τον Δήμο Ζαχάρως, όπου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Πανταζή Χρονόπουλο, εκκλησιάστηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μηλαίας και κατόπιν μετέβη διαδοχικά στα χωριά Ξηροχώρι, Μάκιστος, Αρτέμιδα, Σμέρνα και Λέπραιο. Εκεί ενημερώθηκε από τους κατοίκους, τους μηχανικούς και το τεχνικό προσωπικό που εργάζεται στον τομέα αποκατάστασης των ζημιών για την πορεία υλοποίησης των αντίστοιχων έργων. Ακολούθως επισκέφθηκε τον Δήμο Φιγαλείας, όπου είχε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές.

Μετά το τέλος της περιοδείας του στην Ηλεία, ο κ. Σπυρίδων δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζοντας τη διαρκή παρουσία της κρατικής μηχανής στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάστηκαν αυτό το καλοκαίρι από τις πυρκαγιές σε πολλούς δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, βρέθηκα τις δύο αυτές μέρες στον Νομό Ηλείας, συζήτησα με υπηρεσιακούς παράγοντες και επισκέφθηκα χωριά που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. Στις συνομιλίες που είχα με κατοίκους της περιοχής, τους διαβεβαίωσα ότι η πολιτεία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ήδη, υλοποιούνται σε όλον τον νομό αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, ενώ σύντομα ξεκινά και η ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων σπιτιών. Αποτελεί κορυφαία κυβερνητική προτεραιότητα οι εργασίες αυτές να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν και προς τον σκοπό αυτό οι υπηρεσίες μας εργάζονται εντατικά», κατέληξε ο κ. Σπυρίδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024