Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜ. Παπαβασιλείου: Υπάρχει πρόγραμμα στοχευμένο για τον τουρισμό που θα υλοποιηθεί στο σωστό χρόνο
Τουριστική πολιτική

Μ. Παπαβασιλείου: Υπάρχει πρόγραμμα στοχευμένο για τον τουρισμό που θα υλοποιηθεί στο σωστό χρόνο

H νέα αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου δήλωσε με την ανάληψη των καθήκοντων της ότι θα ακολουθηθεί το καθιερωμένο πρόγραμμα εκθέσεων, ξεκινώντας από την WTM στο Λονδίνο.

Στην πρώτη της δήλωση ως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού η κα Μαριέττα Παπαβασιλείου αναφέρει: “Υπάρχει πρόγραμμα στοχευμένο για τον τουρισμό που θα υλοποιηθεί βήμα –βήμα στο σωστό χρόνο, με σκοπό το καλύτερο για τα νησιά μας και για τον τομέα του τουρισμού. Μέχρι το τέλος του 2014, θα ακολουθήσουμε το καθιερωμένο πρόγραμμα εκθέσεων. Θα ξεκινήσουμε από την WTM στο Λονδίνο και θα αποφασίσουμε για τις επόμενες. Επίσης, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Λούβρο της Γαλλίας θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του τουρισμού της Ρόδου. Δε θα πρέπει να αφεθεί στην τύχη της αυτή η μεγάλη ευκαιρία”.

Το περασμένο Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, η κα Παπαβασιλείου επισκέφθηκε τη Σαντορίνη και κατά την παραμονή της στο νησί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο – Νικόλαο Ζώρζο, ενώ στο πλαίσιο της έναρξης των περιοδειών της στα νησιά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με τοπικούς τουριστικούς παράγοντες.

Επ’ευκαιρίας της παρουσίας της εκεί, απεύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο “Thalatta”, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος. Η περιφερειάρχης δήλωσε: “Δυναμικό και στόλο στη μάχη για τον τουρισμό δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία μας. Από τα εστιατόρια, τα σκάφη αναψυχής, τα κρουαζιερόπλοια έως  τα ταξί, τους εργαζόμενους και τα μνημεία πολιτισμού, η μάχη των εμπειριών είναι συλλογική και κερδίζεται ή χάνεται στις λεπτομέρειες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024