Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε το βλέμμα στην Περιφέρεια

Με το βλέμμα στην Περιφέρεια

Με στόχο την καλύτερη οργανωτική σύνδεση με τα μέλη του συνδέσμου στην επαρχία, την ουσιαστικότερη παρέμβαση και συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του HATTA

Με στόχο την καλύτερη οργανωτική σύνδεση με τα μέλη του συνδέσμου στην επαρχία, την ουσιαστικότερη παρέμβαση και συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη<...>θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του HATTA, το Σάββατο 20 Μαΐου 2006 στο ξενοδοχείο Athena Palace στην παραλία Ελιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Παράλληλα με τη θέσπιση του εθνικού συμβουλίου, θα γίνει προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και η επίλυση προβλημάτων σε κάθε περιφέρεια σε συνεργασία με τις τοπικές διοικήσεις και φορείς.

Θέματα όπως οι εξελίξεις στην αγορά του εισερχόμενου τουρισμού, τα τουριστικά πακέτα του εξερχόμενου τουρισμού, η λειτουργία του εθνικού και περιφερειακών συμβουλίων καθώς και διάφορα περιφερειακά θέματα περιλαμβάνονται στην ατζέντα των συνομιλιών του συνεδρίου. Μέλη του θα είναι το Δ.Σ του HATTA καθώς και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι σε όλες τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας. “…πρόκειται για ένα μεγάλο άνοιγμα του HATTA, προς την περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η λειτουργία του συνδέσμου με κριτήρια που ξεφεύγουν από την αθηνοκρατική αντίληψη” αναφέρει στο TravelDailyNews ο πρόεδρος του εθνικού συμβουλίου κ. Τελώνης Γεώργιος και συμπληρώνει: “…αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ενεργό συμμετοχή του τουριστικού πράκτορα της περιφέρειας”. Στο ίδιο μήκος κύματος και η γραμματέας του εθνικού συμβουλίου κυρία Όλγα Κατσαρού- Κυπριωτέλη αναφέρει: “…ευελπιστούμε ότι με τη θέσπιση του εθνικού συμβουλίου του HATTA, θα υπάρξει σταδιακή επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας” και συνεχίζει: “…θα αποτελέσει σοβαρό μοχλό πίεσης αλλά και ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής”.

Το συνέδριο έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν η πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι της περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οι φορείς τουρισμού της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ πανελλαδικών και τοπικών, καθώς και άλλοι τουριστικοί φορείς (Επαγγελματικές οργανώσεις, Επιμελητήρια κλπ).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024