Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε ξένους πρέσβεις συναντήθηκε την Πέμπτη ο Στυλιανίδης

Με ξένους πρέσβεις συναντήθηκε την Πέμπτη ο Στυλιανίδης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πρέσβεις της Ολλανδίας, του Ιράν, της Αιγύπτου, της Ινδίας και της Ρουμανίας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη,7 Ιουλίου 2005, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Πιο συγκεκριμένα, […]

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πρέσβεις της Ολλανδίας, του Ιράν, της Αιγύπτου, της Ινδίας και της Ρουμανίας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη,<...>7 Ιουλίου 2005, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πιο συγκεκριμένα, με τον πρέσβη της Ολλανδίας, κ. Hans Forster, συζήτησαν την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την καλύτερη οργάνωση των ελληνικών λιμανιών, ενώ με τον πρέσβη του Ιράν, κ. Mehdi Mohtashami, συζήτησαν την περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών διμερών σχέσεων.

Αντικείμενο της συνάντησης με την πρέσβη της Αιγύπτου, κ. Magda Moustafa Shahin, υπήρξε ο προγραμματισμός της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Αιγύπτου και της επιχειρηματικής αποστολής στο Κάιρο το ερχόμενο φθινόπωρο.

Από την άλλη, η συζήτηση με τον πρέσβη της Ινδίας, κ. Bhaskar Balakirshnan, επικεντρώθηκε πάνω σε θέματα προγραμματισμού της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής και της επιχειρηματικής αποστολής στην Ινδία το 2006, με στόχο την εντατικοποίηση των οικονομικών διμερών σχέσεων, την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, την προώθηση των ελληνο-ινδικών επιχειρηματικών κοινοπραξιών (joint ventures), καθώς επίσης και την ενθάρρυνση της συμμετοχής ελληνικών εταιριών στη Διεθνή Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί με την υποστήριξη της Helexpo.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης συζήτησε με τον πρέσβη της Ρουμανίας, κ. Cains Traian Dragomir, την ιεράρχηση των νέων προτεραιοτήτων του Ελληνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων (ΕΣΟΑΒ) και την επικείμενη επίσκεψη του στη Ρουμανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024