Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης μέσω ΣΔΙΤ

Μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης μέσω ΣΔΙΤ

Μεγάλη αναφορά στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (ΣΔΙΤ) έγινε κατά τις εργασίες του 2ου συνεδρίου του HAPCO για τον συνεδριακό τουρισμό. Το ενδεχόμενο αυτό εξάλλου άφησε ανοικτό και η […]

Μεγάλη αναφορά στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (ΣΔΙΤ) έγινε κατά τις εργασίες του 2ου συνεδρίου του HAPCO για τον συνεδριακό τουρισμό<...>. Το ενδεχόμενο αυτό εξάλλου άφησε ανοικτό και η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ.Φάνη Πάλλη Πετραλιά για την μετατροπή του σταδίου του Tae Kwon Do σε συνεδριακό κέντρο.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο κ. Θέμης Καρτσιώτης διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, αναφέρθηκε στις δυνατότητες για την τουριστική προβολή μιας περιοχής μέσα από τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. “Η Θεσσαλονίκη την τελευταία πενταετία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις δυνατότητες που μπορεί να αποκομίσει μία περιοχή από τα ΣΔΙΤ” ανέφερε ο κ. Καρσιώτης και συνέχισε: “…η λειτουργία γραφείου συνεδρίων και επισκεπτών, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των τοπικών ξενοδόχων και του δήμου Θεσσαλονίκης έδωσε ώθηση στην κίνηση της περιοχής”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024