Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο του Ο.Τ.Ε.Κ. για τις χώρες του Ο.Σ.Ε.Π.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο του Ο.Τ.Ε.Κ. για τις χώρες του Ο.Σ.Ε.Π.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (O.T.E.K.) για ανώτερα στελέχηΥπουργείων και Τουριστικών Οργανισμών χωρών – μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας του Εύξεινου […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (O.T.E.K.) για ανώτερα στελέχη<...>Υπουργείων και Τουριστικών Οργανισμών χωρών – μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου (Ο.Σ.Ε.Π.), από 6 έως 17 Νοεμβρίου 2005 στο ξενοδοχείο Park Athens, στο πλαίσιο δράσεων αναπτυξιακής βοήθειας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης προς τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Στο Σεμινάριο με θέμα `Φέρνοντας τον Ο.Σ.Ε.Π. πιο κοντά στην Ευρώπη: Τουριστικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών` (`Bringing BSEC closer to Europe: Train the trainers Tourism Programme`), συμμετείχαν 18 εκπρόσωποι από Αρμενία, Ρουμανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Μολδαβία, Ουκρανία και Αλβανία.

Κατά την τελετή λήξης απονεμήθηκαν βεβαιώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη, παρουσία εκπροσώπων των Πρεσβειών των χωρών – μελών του Ο.Σ.Ε.Π..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024