Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜεγάλη η συμμετοχή ξενοδόχων στην ημερίδα της ΠΟΞ στην Κω
Πανελληνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων - Expedia

Μεγάλη η συμμετοχή ξενοδόχων στην ημερίδα της ΠΟΞ στην Κω

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην πόλη της Κω, η τέταρτη κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα, για την ηλεκτρονική προώθηση του ελληνικού ξενοδοχειακούπροϊόντος. […]

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην πόλη της Κω, η τέταρτη κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα, για την ηλεκτρονική προώθηση του ελληνικού ξενοδοχειακού<...>προϊόντος. Η εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του κορυφαίου παγκοσμίως ομίλου παροχής ηλεκτρονικών τουριστικών υπηρεσιών, την Expedia.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, η κυρία Celia Casadome, Market Manager Revenue της Expedia για Ελλάδα & Κύπρο, καθώς και συνεργάτες της, παρουσίασαν τα βασικά μεγέθη πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας τους για ξενοδοχειακές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Αναφέρθηκαν επίσης στις τάσεις και την εξέλιξη αντίστοιχων μεγεθών πωλήσεων και κρατήσεων στην παγκόσμια αγορά, καθώς και τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου της Expedia, των θυγατρικών του εταιριών και των διαφόρων sites του.

Σημειώνεται ότι η σύναψη της σχετικής συμφωνίας μεταξύ της ΠΟΞ και της Expedia, έγινε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, υποστηρίζεται από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και αποσκοπεί στην πληρέστερη ενημέρωση και κατάρτιση των ξενοδόχων για τις σύγχρονες τάσεις προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος στις ξένες αγορές, καθώς και για την αποτελεσματική βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης, μέσω των νέων τεχνολογικών εφαρμογών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Πουλιού και ο Γενικός Διευθυντής κ. Τάσος Μάης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024