Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεταπτυχιακά προγράμματα στο εκθεσιακό και συνεδριακό management από την Δ.Ε.Θ. Α.Ε.

Μεταπτυχιακά προγράμματα στο εκθεσιακό και συνεδριακό management από την Δ.Ε.Θ. Α.Ε.

Την παροχή δύο υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εκθεσιακό και συνεδριακό management σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, καθιέρωσε ηΔιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Δ.Ε.Θ. Α.Ε.), κατόπιν συνεργασίας με το ίδρυμα Fulbright. Αξίζει να […]

Την παροχή δύο υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εκθεσιακό και συνεδριακό management σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, καθιέρωσε η<...>Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Δ.Ε.Θ. Α.Ε.), κατόπιν συνεργασίας με το ίδρυμα Fulbright.

Αξίζει να τονιστεί πως οι υποτροφίες, που είναι διετούς διάρκειας, αποτελούν πραγματικότητα, χάρη στην απόφαση της Δ.Ε.Θ. να αξιοποιήσει την αμοιβή του προέδρου της, κ. Δημήτρη Μπακατσέλου, ο οποίος προσφέρθηκε από την πρώτη ημέρα να εργαστεί αφιλοκερδώς.

Ακόμη, η Δ.Ε.Θ. Α.Ε. επιδιώκει μέσω της συνεργασίας της με το ίδρυμα Fulbright, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα με καθηγητές πανεπιστημίων από την Αμερική όσον αφορά στον κλάδο των εκθέσεων και συνεδρίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024