Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜικροεπεισόδια την Κυριακή στις πλαζ Βουλιαγμένης και Αλίμου

Μικροεπεισόδια την Κυριακή στις πλαζ Βουλιαγμένης και Αλίμου

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στις πλαζ Βουλιαγμένης και Αλίμου, όταν μέλη των δημοτικών συνδυασμών‘Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία’ και ‘Ανοιχτή πόλη’, που πρόσκεινται στο Κ.Κ.Ε. και τον Συνασπισμό αντίστοιχα, συγκρούστηκαν με τις […]

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στις πλαζ Βουλιαγμένης και Αλίμου, όταν μέλη των δημοτικών συνδυασμών<...>‘Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία’ και ‘Ανοιχτή πόλη’, που πρόσκεινται στο Κ.Κ.Ε. και τον Συνασπισμό αντίστοιχα, συγκρούστηκαν με τις διοικήσεις των πλαζ, ζητώντας την ελεύθερη είσοδο πολιτών και τουριστών.

Το αποτέλεσμα ήταν οι πύλες των πλαζ να μείνουν ανοιχτές για αρκετές ώρες και αρκετοί συμπολίτες μας, αλλά και τουρίστες να εισέλθουν στις πλαζ χωρίς την καταβολή χρηματικού αντιτίμου.

Οι συνδυασμοί των δύο κομμάτων δεσμεύτηκαν αν εκλεγούν, να κρατούν κάθε καλοκαίρι τις παραλίες ανοιχτές, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν και πολλά μέλη των δημοτικών κινήσεων που στηρίζουν δυνάμεις της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής, οικολογικής αριστεράς στους δήμους της παραλίας (Καλλιθέα – «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας», Νέα Σμύρνη – «Ποιότητα ζωής», Γλυφάδα – «Ενεργοί πολίτες», Αργυρούπολη – «Για μια άλλη πόλη», `Αλιμος – «Συνεργασία πολιτών για τον `Αλιμο», `Αλιμος – «`Ανω Κάτω στο Καλαμάκι», Νίκαια – «Ενωτικό Αριστερό Σχήμα Νίκαιας», Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς: «Ενεργοί Πολίτες»).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024