Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης
Ο ΕΟΤ συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης

Κοινός στόχος του ΕΟΤ και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης είναι η βέλτιστη διαχείριση των πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των δύο συμβαλλόμενων φορέων.

Μνημόνιο Συνεργασίας υπόγραψε ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιώργος Κολέτσος με τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη.  

Η στρατηγική του ΕΟΤ συντείνει στην ορθολογική αξιοποίηση όλων των εν δυνάμει συνεργαζόμενων φορέων που σχετίζονται με την προβολή και προώθηση τουριστικών προορισμών της χώρας μας.

Ο ΕΟΤ συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης και αποτελεί φορέα προώθησης της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό που δύναται να συμβάλει στην προσπάθεια του ΕΟΤ για την ανάδειξη και προώθηση διεθνώς των ελληνικών πόλεων (city breaks) ως τουριστικών προορισμών.

Κοινός στόχος είναι η βέλτιστη διαχείριση των πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των δύο συμβαλλόμενων φορέων, μέσα από τη συνεργασία και την επίτευξη συνεργειών, για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως ένα διεθνή τουριστικό προορισμό και μοναδικών πολιτιστικών εμπειριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024