Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝα λειτουργήσει ο υγιής ανταγωνισμός των ακτοπλοϊκών εταιριών ζητά ο Νομάρχης Χίου

Να λειτουργήσει ο υγιής ανταγωνισμός των ακτοπλοϊκών εταιριών ζητά ο Νομάρχης Χίου

Την λειτουργία ενός υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των ακτοπλοϊκών εταιριών, που θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού,όσο και στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών των νησιών, ζήτησε πρόσφατα με επιστολή […]

Την λειτουργία ενός υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των ακτοπλοϊκών εταιριών, που θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού,<...>όσο και στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών των νησιών, ζήτησε πρόσφατα με επιστολή του προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο Νομάρχης Χίου, κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Λαμπρινούδης ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι “αυτό που ζητάμε είναι να σταματήσει το μονοπώλιο των ναυτιλιακών εταιριών που επί χρόνια λυμαίνονται τις επιδοτήσεις των άγονων γραμμών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον επιβάτη. Οι καταστάσεις, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, μας επιβεβαίωσαν. Η σημερινή εικόνα, που μόνο μερικές πτυχές της είδε το πανελλήνιο πριν από μερικές μέρες, δημιουργούν στους νησιώτες απαισιοδοξία και ανασφάλεια για το μέλλον.

Τέλος, μέσω της επιστολής του ο Νομάρχης ζητάει από τον Υπουργό την δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων, ώστε να βελτιωθεί κατά το μέγιστο δυνατό η εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024