Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα ιστοσελίδα για κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία όλης της χώρας από το ΞΕΕ
Ημερίδες

Νέα ιστοσελίδα για κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία όλης της χώρας από το ΞΕΕ

Κατά την ημερίδα ανακοινώθηκε ότι πολύ σύντομα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα αναρτήσει στο διαδίκτυο μία νέα ιστοσελίδα για κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία ολόκληρης της χώρας, εφάμιλλη γνωστών διεθνών διαδικτυακών ιστοτόπων.

Για τα νέα δεδομένα βάσει των αλλαγών που υπέστη η κείμενη με τον τουρισμό νομοθεσία, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τα στελέχη και οι διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων της Μακεδονίας και της Θράκης κατά τη διάρκεια ημερίδας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο “Thraki Palace” στην Αλεξανδρούπολη.

Η ημερίδα οργανώθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης και είχε ως θέμα “Νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στον Τουρισμό”.

Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Ζελελίδης αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν λάβει χώρα έως σήμερα από ιδρύσεως του Σωματείου και ανέλυσε μία σειρά από προτάσεις και εφαρμογές που έχουν τεθεί σε πορεία υλοποίησης για το αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης ανακοίνωσε οτι ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία.


Από αριστερά: Ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, Χριστίνα Ρουσίδου μέλος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης και ο κ. Απόστολος Παλακίδης, μέλος ΔΣ του HAPCO.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κα Αγνή Χριστίδου ανέλυσε διεξοδικά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρισταμένων σχετικά με μία σειρά από νομοσχέδια που αφορούν τον κλάδο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό δημόσια διαβούλευση. Παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρας μας τις δύο τελευταίες χρονιές και έρευνες σχετικά με τις “δεξαμενές τουριστών” από χώρες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα.

Ανακοίνωσε επίσης ότι πολύ σύντομα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα αναρτήσει στο διαδίκτυο μία νέα ιστοσελίδα για κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία ολόκληρης της χώρας, εφάμιλλη γνωστών διεθνών διαδικτυακών ιστοτόπων.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, η κα Χριστίνα Ρουσίδου, μέλος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης και η κα Αγνή Χριστίδου, γενική διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024