Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα σύσταση για την Ελλάδα στους Αυστραλούς
Aρνητική δημοσιότητα για την Ελλάδα από τις ταραχές

Νέα σύσταση για την Ελλάδα στους Αυστραλούς

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στη χώρα, η αυστραλιανή κυβέρνηση καλεί τους πολίτες της που επισκέπτονται την Αθήνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στη […]

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στη χώρα, η αυστραλιανή κυβέρνηση καλεί<...> τους πολίτες της που επισκέπτονται την Αθήνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στη σύσταση του αυστραλιανού Υπουργείου Εξωτερικών γίνεται λόγος για “βίαιες διαδηλώσεις που ξέσπασαν στην Αθήνα και συνεχίζονται. Οι Αυστραλοί θα πρέπει να αποφεύγουν το κέντρο της Αθήνας και περιοχές, όπως το Μοναστηράκι και η Πλάκα και να μένουν μακριά από τις διαδηλώσεις”, υπογραμμίζεται. Την ίδια στιγμή τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να δίνουν μεγάλη δημοσιότητα στα επεισόδια στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024