Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέες κατηγορίες βράβευσης και νέα μέλη στην Κριτική Επιτροπή στα Tourism Awards 2015
Tourism Awards 2015

Νέες κατηγορίες βράβευσης και νέα μέλη στην Κριτική Επιτροπή στα Tourism Awards 2015

Με την προσθήκη επιμέρους κατηγοριών, όπως η Ποιότητα εμπειρίας boutique ξενοδοχείου, η Καινοτομία υπηρεσιών mountain resort, η Διαχείριση κρίσης και έκτακτων περιστατικών, το Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και η Συνολική αριστεία μικρής ξενοδοχειακής μονάδας, τα Tourism Awards αναδεικνύουν σφαιρικά τις πιο αξιόλογες πρακτικές, μικρών και μεγάλων, επιχειρήσεων και φορέων.

Η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Tourism Awards 2015, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από  επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού. Τα βραβεία είναι εμπλουτισμένα με νέες κατηγορίες βράβευσης και νέα μέλη στην Κριτική Επιτροπή.

Οι 10 βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding – Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.

Με την προσθήκη επιμέρους κατηγοριών, όπως η Ποιότητα εμπειρίας boutique ξενοδοχείου, η Καινοτομία υπηρεσιών mountain resort, η Διαχείριση κρίσης και έκτακτων περιστατικών, το Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και η Συνολική αριστεία μικρής ξενοδοχειακής μονάδας, τα Tourism Awards αναδεικνύουν σφαιρικά τις πιο αξιόλογες πρακτικές, μικρών και μεγάλων, επιχειρήσεων και φορέων.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Νίκος Σκουλάς, σχολίασε σχετικά με τα Tourism Awards 2015: “Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αγκάλιασαν τα Tourism Awards από την πρώτη κιόλας διοργάνωση και υπέβαλαν περισσότερες από 160 υποψηφιότητές. Εκτιμούμε ότι η ανταπόκριση της ελληνικής αγοράς τουρισμού θα είναι ακόμη μεγαλύτερη φέτος. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων θα είναι και πάλι η υψηλή ποιότητα και καινοτομία που χαρακτηρίζει την υποψήφια πρακτική, ο σχεδιασμός και η υλοποίησή της, η απόδοσή της και η σημασία της τόσο για τον κλάδο, όσο και για την εθνική οικονομία”.  

Στην κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2015 έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι:

  • Nίκος Σκουλάς, τέως υπουργός Τουρισμού, πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής
  • Τheodore S. Benetatos, Επικεφαλής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Τουρισμού & Ξενοδοχειακής Διοίκησης, Πανεπιστημιακό Κέντρο ΙΜΙ Ελβετίας
  • Dr. Dimitrios Diamantis, ΜΒΑ Programme Manager, Les Roches International School of Hotel Management, Switzerland
  • Peter Economides, Brand Strategist – President, Felix BNI
  • Μίλτος Καρούμπας, Executive Chef, πρόεδρος Chef’s Club
  • Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine – οινικός σύμβουλος
  • Μαρία Λεκάκου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Τμήμα Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  • Κώστας Μάντζιος, οικονομολόγος, ΜΒΑ, γενικός διευθυντής Αστικής Εταιρίας “Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελματιών”
  • Mαρία Μάρακα, εμπειρογνώμων στον τουρισμό
  • Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης
  • Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, διευθυντής, ΟΤΕΚ Αναβύσσου
  • Γιάννης Τσεκλένης, σχεδιαστής
  • Δρ. Σεραφείμ Χατζησκάκης, υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος Green Key, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 23η Ιανουαρίου 2015, ενώ η τελετή βράβευσης θα γίνει το Μάρτιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024