Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του συνεδρίασε το ΔΣ του ΟΤΘ για την συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και διεθνείς εκθέσεις.

Mε δεκαέξι θέματα που αφορούν σε συμμετοχές του ΟΤΘ σε ευρωπαϊκά προγράμματα, διεθνείς εκθέσεις και δράσεις προβολής στον τουρισμό, συνεδρίασε χθες το ΔΣ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, υπό την νέα του σύνθεση.
 
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν για πρώτη φορά η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης (με αρμοδιότητα σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων) κα Μαρία Καραγιάννη που θα εκπροσωπεί στο εξής τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο ΔΣ του ΟΤΘ και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης(ΕΞΘ) κ. Ανδρέας Μανδρίνος που θα εκπροσωπεί στο εξής την ΕΞΘ.
 
Τα σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης κάλυψαν οι συμμετοχές του ΟΤΘ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Δουβλίνου (σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής), στην Διεθνή Έκθεση ΤΤGEXPO στο Ρίμινι της Ιταλίας (σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Β.Ε), στο Greek Alternative Tourism Warsaw 2019 καθώς και οι προτάσεις συμμετοχής σε δύο  ευρωπαϊκά προγράμματα. Το ένα εξ αυτών θα γίνει σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι αφορά τις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμμετέχουν το Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο, το Πανεπιστήμιο του Τορίνο και 6 δήμοι από την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ισπανία και την Βουλγαρία, στο οποίο ο ΟΤΘ κατεβαίνει ως leader.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024