Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στον HAPCO
HAPCO

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον HAPCO

Το νέο Δ.Σ. διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει το έργο της ανάδειξης του HAPCO, που έχει ως στόχο, αφενός την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Συνδέσμου και αφετέρου την ανάπτυξη και θωράκιση του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού, προβάλλοντας τη χώρα μας διεθνώς, ως πόλο έλξης διοργάνωσης κάθε είδους Εκδηλώσεων, Συνεδριακών και MICE γενικότερα.

Στη συγκρότηση σώματος προχώρησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών.

Πιο συγκεκριμένα, η δομή του νέου Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

  • Πρόεδρος: Ρένα Τόλη, ERA Ltd
  • Αντιπρόεδρος α’: Παναγιώτης Ποδηματάς, P.C. Podimatas Audiiovisual S.A.
  • Αντιπρόεδρος β’: Ζένια Κερασίδου, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
  • Γενική γραμματέας: Σίσσυ Λυγνού, AFEA S.A. Travel & Congress Services
  • Ταμία: Δημήτρης Παλιούρας, Global Events
  • Μέλη: Ντίνος Αστράς, Triaena Tours & Congress AE, Κώστας Καραγιωργάκης, E.T.S. Events & Travel Solutions  SA, Κωνσταντίνα Μαμαδά, Porto Palace Hotel, Γεωργία Τσάτσου, ERASMUS Conferences Tours & Travel ΑΕ.

Αναπληρωματικά μέλη: Τόνια Αλεξάνδρου, PCO-CONVIN ΑΕ, Απόστολος Παλακίδης, Thraki Palace Hotel & Conference Center.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία των αρχαιρεσιών, όπως βεβαίως και στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στο έργο του Συνδέσμου κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Το νέο Δ.Σ. διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει το έργο της ανάδειξης του HAPCO, που έχει ως στόχο, αφενός την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Συνδέσμου και αφετέρου την ανάπτυξη και θωράκιση του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού, προβάλλοντας τη χώρα μας διεθνώς, ως πόλο έλξης διοργάνωσης κάθε είδους eκδηλώσεων, sυνεδριακών και MICE γενικότερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024