Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καθηγητών της ΟΤΕΚ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καθηγητών της ΟΤΕΚ

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2005 συνεδρίασε στην Αθήνα, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών και Επιμελητών του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.). Έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη […]

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2005 συνεδρίασε στην Αθήνα, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών και Επιμελητών<...> του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.). Έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των μελών του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Βαγενάς
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Στάϊκος
Γενικός Γραμματέας: Μιχαήλ Ματαράγκας
Ταμίας: Κωνσταντίνος Καχριμάνης
Μέλη: Χαρά Κακλέα, Χαρά Κοβούση, Αικατερίνη Φραγκούλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Καθηγητών και Επιμελητών Ο.Τ.Ε.Κ. διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία και έχει ως στόχους την προστασία των δικαιωμάτων των καθηγητών και επιμελητών που εργάζονται στα εκπαιδευτήρια του Ο.Τ.Ε.Κ. καθώς και τη βελτίωση της τουριστικής εκπαίδευσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024