Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο εταιρικό site από τον ΕΟΤ
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την εταιρεία Google

Νέο εταιρικό site από τον ΕΟΤ

Η νέα, πλήρως ανανεωμένη, εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ δημιουργήθηκε από την εταιρεία Google με τη συνεργασία ειδικής ομάδας του ΕΟΤ.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας, πλήρως ανανεωμένης, εταιρικής ιστοσελίδας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (www.gnto.gov.gr). Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την εταιρεία Google με τη συνεργασία ειδικής ομάδας του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον Οργανισμό.

Στο νέο site του ΕΟΤ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν:

  • πληροφορίες για τον Οργανισμό και τη δομή του, καθώς και στοιχεία για τις υπηρεσίες του τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα (Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού) όσο και στο εξωτερικό
  • τη νομοθεσία σχετικά με την τουριστική αγορά, τις διαδικασίες έκδοσης ειδικών σημάτων λειτουργίας, τα δικαιολογητικά με σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών και τα κριτήρια κατάταξης καταλυμάτων
  • στατιστικά στοιχεία και μελέτες για το ελληνικό τουριστικό προϊόν
  • αναλυτική παρουσίαση των ενεργειών και των δράσεων του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό (τουριστικές εκθέσεις, διοργάνωση workshops και ταξιδίων εξοικείωσης κ.ά.)
  • τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς που διενεργεί του ΕΟΤ
  • κατάλογο των εκδόσεων του Οργανισμού (ταξιδιωτικοί οδηγοί, θεματικά φυλλάδια κ.λπ.)
  • αρχείο παλαιότερων διαφημιστικών σποτ και τουριστικών αφισών.

Επίσης, στο site περιλαμβάνονται παρουσιάσεις ταξιδιωτικών προορισμών της χώρας, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Οργανισμού (δελτία Τύπου, e-Press Kit κ.λπ.), ενώ παρέχεται η δυνατότητα απευθείας διασύνδεσης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) που διαχειρίζεται ο ΕΟΤ (Facebook, Twitter, Frickr, Google+, Foursquare, Youtube).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022