Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού

Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού

Προς υλοποίηση οδεύει πλέον το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα `NautisMed`, που είχε υποβληθεί πριν καιρό από τη Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσιατου Ιnterreg ΙΙΙΒ Medocc και πρόσφατα εγκρίθηκε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της […]

Προς υλοποίηση οδεύει πλέον το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα `NautisMed`, που είχε υποβληθεί πριν καιρό από τη Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια<...>του Ιnterreg ΙΙΙΒ Medocc και πρόσφατα εγκρίθηκε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Μεσόγειος`.

Πιο συγκεκριμένα, το NautisMed στοχεύει στην ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού με την καθιέρωση ναυτικών θέρετρων, δηλαδή ένα σύνολο προϊόντων και συντονισμένων υπηρεσιών επικεντρωμένων στο ναυτικό τουρισμό, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μεθοδολογία για τον προσδιορισμό των πιθανών τουριστικών πόρων, τις πιλοτικές δράσεις, την ανταλλαγή εμπειριών μέσω σεμιναρίων και διασκέψεων και την προώθηση και διάδοση του τουριστικού προϊόντος.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη Ναυτικών Θέρετρων, βάση ποιοτικών Περιβαλλοντικών κριτηρίων, η ανάπτυξη τουριστικής πολιτικής για την προώθηση της ναυτικής βιομηχανίας για αναψυχή, σύμφωνα με κριτήρια περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Επιπλέον, στόχο αποτελεί και η υλοποίηση της πολιτικής που επιδίδεται στο πρόβλημα της εποχιακής ζήτησης, η ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την επιτευξιμότητα των ναυτικών θέρετρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024