Τελευταία νέα
Οι Food & Beverage Managers αποκτούν πλέον τον δικό τους φορέα

Νέος φορέας για F&B managers

Η προς ίδρυση Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Managers του Επισιτισμού αποτελεί πρωτοβουλία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και της Πανελλήνιας Ένωσης Bartenders.

Οι Food & Beverage Managers που αποτελούν μία από την σημαντικότερες θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο αποκτούν πλέον τον δικό τους φορέα. Πρόσφατα, σε μία από τις αίθουσες εκδηλώσεων του νέου κέντρου γαστρονομικών και ξενοδοχειακών σπουδών, Les Chefs ML, στον Νέο Κόσμο έγινε ανοικτή συζήτηση με στόχο την καταγραφή των σκοπών και των στόχων της Ένωσης, αλλά και των διαδικασιών ίδρυσής της.

Η προς ίδρυση Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Managers του Επισιτισμού (Hellenic Association of Food And Beverage Managers) είναι μία πρωτοβουλία του προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Μίλτου Καρούμπα, του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Bartenders κ. Κώστα Στεφανακίδη και του κ. Ευθύμη Γιορντάμη, Food & Beverage Manager.

Στη συζήτηση που παρευρέθηκαν αρκετοί αναγνωρισμένοι διευθυντές στον Επισιτισμό, αλλά και νέοι εκκολαπτόμενοι επαγγελματίες του κλάδου, μαθητές και εργαζόμενοι, συμφώνησαν ότι η αποστολή της προς ίδρυση Πανελλήνιας Ένωσης είναι:

  • η προώθηση των υψηλότερων προτύπων Διοίκησης επισιτιστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα,
  • η εκπαίδευση και συνεχόμενη εξέλιξη των μελών όλων των επιπέδων,
  • ο επαγγελματικός προσανατολισμός των μελών.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024