Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος πρόεδρος στην Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Τα ηνία της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Κωσταντίνος Δαφαλιάς του ξενοδοχείου ΅ΦιλοξένιαΆ μετά την αποχώρηση του κ. Μάριου Κουνέλη του ξενοδοχείου ΅ΧελμόςΆ. Το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της […]

Τα ηνία της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Κωσταντίνος Δαφαλιάς του ξενοδοχείου ΅ΦιλοξένιαΆ μετά την αποχώρηση του κ. Μάριου Κουνέλη του<...> ξενοδοχείου ΅ΧελμόςΆ. Το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης είναι:

  • Αντιπρόεδρος – Δαφαλιάς Βλάσσης ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ
  • Γεν, Γραμματέας – Θεοδωρακόπουλος Χρήστος CHALET AZANIAS
  • Ταμίας – Τζόβολος Νίκος ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΖΟΒΟΛΟΣ
  • Μέλος – Τσενές Γιώργος ΛΗΔΑ

Η Ένωση έχει 55 μέλη καταλύματα τα οποία είναι στην διευρυμένη περιοχή των Καλαβρύτων καλύπτοντας όλη την έκταση του νέου Δήμου Καλαβρύτων.

«Στόχος μας είναι η γενική ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας, η οποία εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο έχει να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τουριστικών πόλων έλξης όπως το Σπήλαιο των Λιμνών, ο οδοντωτός, το Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, κα. Η περιοχή μας είναι μοναδική σε φυσικό κάλος όλες τις εποχές του χρόνου. Βασισμένοι σε αυτά τα στοιχεία ξεκινούμε με πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό της τουριστικής αξιοποίησης», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ντίνος Δαφαλιάς.

«Από το Μάιο του 10 μέχρι σήμερα έγιναν σημαντικά έργα στην ΕΞΤΚΑ. Δημιουργήθηκε κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών στην είσοδο της πόλης όπου τα καταλύματα δίνουν διαθεσιμότητα δωματίων σε πραγματικό χρόνο, έγινε εκτύπωση του τουριστικού οδηγού των Καλαβρύτων σε δύο γλώσσες (αγγλικά – ελληνικά) για την καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη, διοργανώθηκε workshop στην Αθήνα για να γνωρίσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού το προϊόν «Καλάβρυτα» ενώ παράλληλα έγιναν διαγωνισμοί σε έντυπα και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας για την προβολή του προορισμού. Εύχομαι στο νέο πρόεδρο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του», δήλωσε ο κ. Μάριος Κουνέλης, τέως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024