Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών ο Ηλίας Καράτζαλης

Νέος πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών ο Ηλίας Καράτζαλης

Καθήκοντα προέδρου Δ.Σ. των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανέλαβε τη Μεγάλη Πέμπτη ο κ. Ηλίας Καράτζαλης στη θέση του παραιτηθέντος κ. Π. Παπαγεωργίου. Η παραίτησηαυτή ήρθε σαν αποτέλεσμα ευρύτερης διαφωνίας του κ. […]

Καθήκοντα προέδρου Δ.Σ. των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανέλαβε τη Μεγάλη Πέμπτη ο κ. Ηλίας Καράτζαλης στη θέση του παραιτηθέντος κ. Π. Παπαγεωργίου. Η παραίτηση<…>αυτή ήρθε σαν αποτέλεσμα ευρύτερης διαφωνίας του κ. Παπαγεωργίου σε θέματα που σχετίζονταν με την ιδιωτικοποίηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών αλλά και στα προβλήματα που δημιουργούνταν από τις έντονες διαφορές σε επίπεδο συνεργασίας με την πρόεδρο της Ολυμπιακής Αεροπορίας Υπηρεσίες Α.Ε. κυρία Παπαδοπούλου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η έντονη φημολογία έφερε σε δυσμενή θέση και την κυρία Παπαδοπούλου.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, υπεύθυνος του τομέα των μεταφορών, αναφερόμενος στο θέμα έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η αλυσίδα των απολύσεων των ηγετικών στελεχών στους οργανισμούς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Μεταφορών φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Η ξαφνική όμως απόλυση μέσα στις γιορτές του Πάσχα του Προέδρου των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ενώ υποτίθεται βρίσκονται σε εξέλιξη οι χειρισμοί του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών για τη “σωτηρία” της εταιρίας, επιβεβαιώνει δύο πράγματα. Πρώτον, τα όσα κατ` επανάληψη έχουμε καταγγείλει για τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης των Ολυμπιακών Αερογραμμών τα τελευταία δύο χρόνια που επιδεινώνει αντί να περιορίζει τα προβλήματα της εταιρίας και δεύτερον την ανυπαρξία οποιανδήποτε σχεδίου για το μέλλον της εταιρίας, καθώς και την πλήρη αδυναμία συντονισμού μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του Υπουργείου Μεταφορών”.

Και συνέχισε: “Τέλος, το πρόβλημα της ΕΡΓΟΣΕ και όλου του ΟΣΕ έχει πια βαθύνει τόσο πολύ που δεν αντιμετωπίζεται με τις αλλεπάλληλες και νευρικές αλλαγές προσώπων στο επίπεδο του Οργανισμού. Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς κανείς από την κυβέρνηση να νιώθει την ανάγκη να δώσει κάποιες εύλογες και ειλικρινείς απαντήσεις ομολογώντας λάθη και παραλήψεις”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024