Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ελληνικός τουρισμός θα αντέξει
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο ελληνικός τουρισμός θα αντέξει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που γιορτάσθηκε την 27η Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κ. Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής: “Ο ελληνικός τουρισμός θα αντέξει. Σε αυτή τη διεθνή δύσκολη συγκυρία ο τουρισμός…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που γιορτάσθηκε την 27η Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης<...>, κ. Κ. Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής:

“Ο ελληνικός τουρισμός θα αντέξει. Σε αυτή τη διεθνή δύσκολη συγκυρία ο τουρισμός, που είναι μία σταθερή αξία του ανθρώπου και σημείο αναφοράς του πολιτισμού μας, δοκιμάστηκε. Συμπεριφορές των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, συνήθειες ετών, μεταβλήθηκαν. Παρά ταύτα ο τουρισμός άντεξε. Διότι το πρότυπο ζωής μας διατηρήθηκε αναλλοίωτο.

Ο ελληνικός τουρισμός σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διατήρησε την υψηλή του θέση στις προτιμήσεις των πολιτών του κόσμου. Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή από την πρώτη στιγμή έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να θωρακίσει τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους εργαστήκαμε σκληρά για να πετύχουμε. Ο ελληνικός τουρισμός έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες. Με πίστη και σκληρή δουλειά η Ελλάδα όχι μόνο θα διατηρηθεί αλλά θα πετύχει το μεγαλύτερο στόχο της: Να κατακτήσει την κορυφή στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024