Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ ΕΟΤ στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις

Ο ΕΟΤ στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις

Την αμέριστη συμπαράστασή του δήλωσε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιάννης Πατέλλης στο 49ο Ράλλυ Ακρόπολις κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου πριν από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες […]

Την αμέριστη συμπαράστασή του δήλωσε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιάννης Πατέλλης στο<...> 49ο Ράλλυ Ακρόπολις<.> κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου πριν από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατέλλης έπειτα από μια σύντομη αναφορά στις προσωπικές του εμπειρίες από το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, εξέφρασε τη δική του ευαισθησία, αλλά και αυτήν του ΕΟΤ, για τον αθλητισμό εν γένει και το μηχανοκίνητο σπορ ειδικότερα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η επόμενη Διεθνής Έκθεση Philoxenia θα έχει θέμα “Τουρισμός & Αθλητισμός”. Πιστεύοντας ότι το 49ο Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να προβληθεί σε όλο τον κόσμο η “άγνωστη Ελλάδα”, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, αλλά και δεσμεύτηκε για ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη τόσο στο επετειακό 50ό Ράλλυ Ακρόπολις του 2003 όσο και σε άλλους διεθνείς αγώνες, όπως το Pάλλυ EΛΠA που θα πραγματοποιηθεί στην Aχαΐα στις 31 Aυγούστου και στην 1η Σεπτεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024